Erasmus

Dintre mobilitatile propuse de Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Facultatea de Inginerie, va prezint informatiile de accesare ale universitatilor la care sunt eu responsabil pentru Erasmus+:

ITALIA Università degli Studi di GENOVA www.unige.it
nivel: licenta si master

Localizare pe Google Maps –> AICI

Informatii pentru studenti: –> AICI


* Dupa cum stiti in Italia puteti ajunge comod din Bacau – Milano sau Torino cu avionul BlueAir sau de pe Bucuresti cu Tarom  sau low-cost WizzAir. In interiorul Italiei cel mai bine este sa va deplasati cu trenul, gasiti preturi pe: Trenitalia, in ceea ce priveste transportul local in Genova, acesta poate fi consultat AICI.


SPANIA Universitat Politècnica de Catalunya (UPC-BarcelonaTech)TERRASSA School of Engineering (EET) – www.eet.upc.edu – nivel: licenta

Localizare pe Google Maps –> AICI

Informatii pentru studenti: –> AICI


SPANIA Universidad del País Vasco – Escuela Universitaria de Ingeniería de VITORIA-GASTEIZ – http://www.ehu.es/eui – nivel: licenta

Localizare pe Google Maps –> AICI

Informatii pentru studenti: –> AICI


** In Spania puteti ajunge cu orice mijloc de transport doriti: pe calea aerului (Tarom, BlueAir, WizzAir, RyanAir) ori terestru. In interiorul tarii se poate circula cu autocare la preturi OK, biletele pentru compania ALSA se pot cumpara de pe Movelia sau pentru alta companie Jimenez, pentru transport feroviar de pe RENFE, toate aceste companii pot avea super oferte daca se cumpara biletele din timp. Bilete pentru transport local Barcelona-Terrassa AICI, iar pentru Vitoria-Gasteiz AICI.


In caz ca va intereseaza una dintre locatii si vreti sa aplicati pentru o mobilitate de studii Erasmus+ puteti sa ma contactati la birou (D05) pentru mai multe detalii. Ca sa va faceti o idee cum arata respectivul oras ales, puteti folosi aplicatia Street View din Google Maps.

Succes!


Actele din dosarul personal se depun la dl. Bogdan Alexandru CHIRIŢĂ care este Coordonatorul Erasmus pentru Facultatea de Inginerie si poate fi contactat la biroul BP52.